Un detinut

luni, 29 iunie, 2009
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (18 vot(uri), media: 2,33 din 5)

Un detinut explica cat de cald e dupa gratii .

Tags: , ,

11 Comentarii

 1. Chris spune:

  trebuie sa apreciem faptul in sine:omu’ saracu’ incearca si el sa foloseasca un limbaj colorat,acum daca nu i-a prea iesit..norocul lui:))

 2. misszag spune:

  m-a lasat cu gura cascata faptul ca omul a facut acordul de gen: la intrebarea “cate persoane sunt?” a raspuns “douasprezece” si nu doispe/doisprezece, asa cum m-as fi asteptat- lucru care trebuie remarcat si apreciat! sincer, cati oameni in ziua de azi stiu sa spuna “ora douasprezece”, spre exemplu? socant!

 3. Enator spune:

  Pai acest individ macar e un sarman puscarias si a auzit aceste cuvinte, dar cand vine vorba de parlamentarii nostrii:))) :drunk

 4. dan spune:

  e din cauza caldurii…

 5. clarix spune:

  genial :) ):))

 6. amalia spune:

  M-am terminat de ras!Se pare ca totusi caldura sufocanta i-a imbogatit vocabularul!!!

 7. bianca spune:

  No comment!Nu mai pot de ras:))

 8. AndreeaDeea spune:

  Saracu’…auzise si el cuvinte mai complicate dar nu stia in ce context sa le foloseasca. Se pare ca acest interviu a fost propice :) )

 9. Jane Doe spune:

  Deci da,vreau sa va raspund datorita faptului ca este pentru ca aerul improspatat si cum suntem 12-va dati si dumneavoastra seama-datorita cand faptul ca sunt 42 de grade…Ce face caldura din om.Un evitant al ‘care esteului’,dar care ia in piept cu seninatate cateva zeci de alte capcane.

 10. bobby spune:

  :) ) tare…asta e in genu lu’ ala care incerca sa explice sa s-a desprins un burlan…ce-a iesit…:)) ->Adaugă un comentariu

 

Anunţă-mă despre viitoarele comentarii

 

 

Copyright © 2008-2012 Mihai Bendeac.Ro Toate drepturile rezervate. Administrat si intretinut de: Oversize