L-am intalnit pe Dumnezeu

Articolul din jurnalul Viata libera Galati, foarte detaliat, explica ce s-a intamplat acum doua seri. Ar mai fi de mentionat ca am fost socat de aparitia unui individ cu grave probleme psihice cu manifestari violente (avea mainile acoperite cu cicatrici si semne de la tigari stinse pe piele) in conditiile in care primesc dintotdeauna mesaje sau mailuri de amenintare de la diferite persoane cu tulburari. Mi-a fost teama ca va scoate un cutit fiindca il vedeam ca se autocombustioneaza si, cand a pus mana pe mine, am parasit scena.

Iata articolul:

„Sunt tânăr, frumos, am succes la femei. E bine, Doamne?!?”, îşi încheie peroraţia Mihai Bendeac. Cei doi parteneri de scenă îi fac jocul
, iar publicul gălăţean se cutremură de râs.

Nimeni nu se uită spre fereastra de decor. Prin care ţâşneşte un al patrulea individ. Unul neanunţat pe afişul de spectacol.

„DA! M-aţi chemat. Am venit. Eu sunt Dumnezeu”. Răcnetul celor trei actori – Mihai Bendeac, Diana Cavallioti şi Emanuel Pârvu – nu este pe deplin înţeles de nimeni din sală.

Concentrat, publicul gălăţean continuă să urmărească piesa în care a venit să-l vadă pe actorul care face vogă în emisiunea „În puii mei”, de pe Antena 1.

Bizar însă, nimeni nu mai râde. Ceva nu este în ordine pe scenă, unde cei trei actori tremură, nemaiputând îngăima nici un cuvânt.

Tragi-comedie

Dezorientaţi, artiştii încearcă timp de 30-40 de secunde să improvizeze. Speriaţi însă la culme, se înghesuie unul în altul, iar Bendeac cedează nervos când „Dumnezeu” – un băiat de 18-19 ani – îl atinge.

„…numai la voi, la Galaţi!”, este auzit actorul spunând ca pentru sine. Apoi Bendeac părăseşte în trombă scena, urmat fiind de o Diana înlăcrimată.

În urma lor, se strecoară şi „nebunul”, care îi strigă pe actori pe numele de scenă: „Mitch!”, „Arlene!”.

„Când i-am văzut ce şocaţi păreau, am zis că sunt nişte actori formidabili. Fantastic cum mimau surpriza”, îmi şopteşte partenerul meu.

După 20-25 de minute de la începerea piesei, scena Dramaticului este părăsită. Regizorul-actor Emanuel Pârvu rămâne timp de jumătate de minut cu publicul: „Îl cunoaşteţi? Este din Galaţi?”.

Magia dispare în sunet de hârtie sfâşiată. ACTORUL ni se adresează, iar noi, publicul, învăţat să tăcem cuminte, nu vrem să stricăm atmosfera.

„Nu face parte din spectacol. Nu înţeleg cum de s-a putut întâmpla aşa ceva. Nu am trăit niciodată o asemenea situaţie, de când fac teatru”, spune Pârvu. Se scuză apoi şi promite că revine cu explicaţii. Scena rămâne goală ca un semn de întrebare.

Un alt fel de piesă

„Colegii mei sunt în spate, Diana plânge, este în şoc. Nu ştim cum de a putut să intre un străin în culise. La alte spectacole, în alte oraşe, am avut pază. Este incredibil cum de s-a putut întâmpla aşa ceva în acest mileniu, într-un oraş din acest mileniu. Putea să aibă un cuţit, putea fi oricine!”

Aşa cum a promis, Emanuel Pârvu este din nou în scenă. Singur. Ne explică „pauza”, iar noi ne pregătim sufleteşte să fim trimişi acasă.

Jenă şi o vinovăţie nemeritată pogoară peste întreg publicul gălăţean. Este rândul nostru să fim interzişi. „Nu aveaţi pază?”, întreb din rândul al patrulea. „Ba da, dar erau ieşiţi la ţigară”, îmi răspunde regizorul-actor.

Mai iese şi mai revine o dată: „Vom relua din actul doi”. Sala aplaudă frenetic.

Mai veniţi la Galaţi?

Final. Cortina cade. În picioare, aplaudând de-i sângerează palmele, publicul gălăţean încearcă să spele o ruşine la care se simte părtaş. În culise, după ce dă autografe, se pozează cu liceeni şi le pupă profesoarele, un Mihai Bendeac serios cum publicul nu îl vede niciodată, explică fără afectare:

„Ştii, primesc enorm de multe ameninţări. Când l-am văzut, nu am ştiut ce se putea întâmpla. Dacă vroia să ne atace, să facă… orice. În primul moment am zis că plecăm imediat. Ne-am întors pentru public, care nu avea nici o vină”.

Şocul este mai mult ca oricând evident şi pe chipul Dianei Cavallioti: „Da, a fost îngrozitor. Dar uite că am revenit în scenă şi am dus piesa până la capăt”, spune actriţa cu ochii scăldaţi în lacrimi. Tânăra îşi dă abia acum voie să plângă. Cu zece minute înainte stârnea râsete care cutremurau Dramaticul.

Vă mai întoarceţi la Galaţi? Emanuel Pârvu mă priveşte lung şi îl văd cum caută un răspuns politicos: „Cred că da. Dar vom fi mult mai circumspecţi. Şi vom avea paza noastră”.

„Tot restul piesei am jucat cu frică. Aşa ceva nu se poate. Individul acela ne-a făcut rău nouă, i-a făcut rău publicului, Galaţiului, teatrului gălăţean. Ştiţi că nu a fost prins? A fugit”.

Din spatele decorului

„Domnule director Vlad Vasiliu, ce s-a întâmplat sâmbătă seara la Dramatic?”.

„Eu îl văzusem pe individ cum dădea târcoale. Am instruit paza să nu îl lase să intre. Şi nu a intrat, cât am fost eu în teatru şi oamenii noştri la poartă. Dar sala era închiriată”.

„La 15 minute după începerea spectacolului am văzut că totul este în ordine şi am plecat de la teatru. El a intrat atunci, cerând să îl vadă pe director. A dat la poartă peste impresarii străini, care l-au lăsat să intre”.

„S-a dus direct în culise, unde a fost văzut de pompierul de serviciu, care a anunţat că există un intrus. Viorel, şeful de sală, a aflat şi a încercat să intervină şi să îl scoată. Acela a fost momentul în care el a intrat pe geamul de decor, în plin spectacol”, ne-a declarat Vlad Vasiliu (FOTO 5).

Dacă va plăti bilet, intrusul va putea reveni în teatru

Întrebat dacă îl ştie pe tânărul care a fost la un pas de a face harcea-parcea imaginea Galaţiului cultural, directorul spune: „Îl ştiu vag, mai mult din auzite. Nu are studii şi de câte ori mă vede mă întreabă de ce nu îl las să joace. Problema este că nu avem soluţie legală”.

„De data aceasta, el a intrat fără bilet, profitând de impresarii străini. Dar dacă altă dată îşi cumpără bilet, sunt nevoit să îl las să intre. Bineînţeles, îi voi plasa lângă el pe oamenii noştri, care să îl supravegheze”.

„Anul trecut am mai avut un incident, cu o femeie care a vociferat spre scenă, dar din public, nu de pe scenă. A fost imediat scoasă afară. Ce a făcut el sâmbătă seara a fost o premieră. Publicul trebuie să înţeleagă că în orice teatru se putea întâmpla aşa ceva”.

Phoenix-ul de sâmbătă seara

Gălăţeni, sâmbătă seara am plătit 120 de lei (că „jucam la dublu”) şi nu îmi pare rău. Dacă spectacolul „stricat” a făcut banii? Nu.

A făcut mult mai mult. A vorbit despre artă. Arta îngenunchiată şi arta renăscută. A vorbit despre oameni. A vorbit despre reinventarea teatrului, a comunicării, a catharsisului.

A vorbit despre un exterior invaziv, sălbatic, neprevăzut şi rău. O poveste a murit şi o altă poveste a irumpt de nicăieri.

Ei, doar am fost la TEATRU. Cum să mă mir că am plecat de acolo altfel? Şi că nu mai pot fi vreodată la fel? Aplauzele mele.

Cine, ce, cum, când, unde – „Crimă la Howard & Johnson”

Apărută în 1979, comedia „Crimă la Howard & Johnson” este creaţia dramaturgilor americani Sam Bobrick şi Ron Clark. Cele trei personaje, Mitchell Lovell (dentist şi amant), Arlene Miller şi Paul Miller (soţ şi soţie), interpretate sâmbătă seara la Galaţi de Mihai Bendeac, gălăţeanca Diana Cavallioti şi regizorul-actor Emanuel Pârvu (toţi actori ai Teatrului „Metropolis” din Bucureşti) sunt parte a unui original triunghi amoros.

Astfel, în primul act, amantul şi soţia complotează să îl omoare pe soţ; în al doilea act soţia şi soţul complotează să îl omoare pe amant, iar în actul trei soţul şi amantul fraternizează şi vor să o omoare pe soţie.

Incidentul de sâmbătă seara se petrece la finalul primului act, când Mitch/Bendeac, în criză de nervi, vrea să îi demonstreze Arlenei că o iubeşte mai mult decât soţul ei. „Se terminase actul întâi?”, îl întreb după finalul reprezentaţiei pe regizor. „Nu, mai era puţin”, răspunde Emanuel Pârvu.

Un articol de Elena Parapiru

Si un comentariu din “Monitorul de Galati” al unui alt jurnalist martor, Mirella Aur: “Până la finalul piesei lucrurile au decurs normal. Numai că nimeni nu uitase de „intervenţia divină” şi pe alocuri cei trei actori au punctat, cu umor, rolul lui Dumnezeu, ceea ce a stârnit hohote de râs în rândul spectatorilor. Dar parcă nu era râsul lor. Iar glumele aveau un iz amar. Ce fel de oraş suntem? Răspunsul îl ştim, dar ne e silă să-l mai enunţăm. O vor face, însă, alţii pentru noi. Şi va afla întreaga lume, dar mai întâi cea artistică, despre asta. Nu ştim să avem grijă de noi, de cei de lângă noi şi de puţinii oameni care mai păşesc în oraşul în care ne ducem zilele, în ignoranţa noastră voită. Şi, iată, câteodată, ne mai trage „Dumnezeu” câte o palmă…”

UPDATE – Altminteri, staff-ul show-ului s-a reunit intr-o sedinta de urgenta, s-a decis intarirea imediata a pazei si continuarea turneului. Maine jucam in Iasi, dupa care Botosani, Suceava si Bacau.


PPS – Ultimele doua spectacole s-au jucat cu casa inchisa si multi nu au mai apucat bilete, ca de obicei. Anunt, iata, din timp, noile reprezentatii!! “CRIMA LA HOWARD JOHNSON”, duminica 27 februarie, ora 19.30, Palatul Copiilor. Bilete gasiti AICI sau AICISA sau pe Vreau Bilet.

Apoi, DOCTORI DE FEMEI, pe 7 martie, spectacol dedicat femeilor! Bilete AICI, SAU AICI SAU PE Vreau Bilet

65 Comentarii

 1. Roza spune:

  Dar ce cautati fratilor la Galati ? Stati pe la casele voastre.

 2. beatricee ;;) spune:

  Hai, incepeti acum toti cu comentarii gen: “Mda, Galati.. orasul nebunilor, orasul tuturor posibilitatilor, orasul unde poti fi atacat.” Dar nu-i corect!! Si va zic si de ce. Pentru ca daca un nebun este idiot/cretin nu inseamna ca toti galatenii sunt la fel.Nu inseamna ca toti o sa ne ducem pe scena sa-l omoram pe Bendeac. Pun pariu ca in fiecare oras sunt 100 de nebuni de-astia! Numai ca la noi,la Galati sunt mai curajosi, mai indrazneti :> Glumesc.. Nu se poate “indrazni” cu asa ceva.Dar am vrut doar sa va spun ca nu trebuie sa-i puneti in aceeasi oala pe toti GALATENII, daca un CIUDAT/PSIHOPAT/SPECIMEN a facut chestia asta. Imi pare extrem de rau ca n-am ajuns macar sa fac o poza cu tinee :( Poate data viitoare.. Te mai asteptam, sa mai vii, chiar te rugam !! (uite c-am facut si rima:p)
  Te pup, Te iubesc si Te respect! :*

  PS : LA MULTI ANI <3 Ca sa nu las un comentariu si la acel subiect. Iti doresc sa ai parte numai de bucurii,impliniri, multa sanatate, 100000 de ani de-acum incolo sa mai stai printre noi :x

  PPS : TE ROG SA NE SPUI CAND INCEPE "IN PUII MEI" :-< MI-E FOARTE DOR SA MA UIT! DADEAU CULOARE SAMBETELOR MELE :( MULTUMESC :*

 3. remus spune:

  Mihai, legat de interventia la Sinteza Zilei din 13 feb, o intrebare… ERAI FUMAT???

 4. alex spune:

  Mihai, excelenta interventia ta in emisiunea Sinteza zilei! Spot on. Si eu cand aud iarba ma gandesc la marijuana, si spre deosebire de etnobotanice, cocaina si restul nici nu provoaca dependenta. Si nu, nu sustin nici marijuana si nu sunt nici un “admirator” al elenei b. Insa mi s-a parut corect ce ai spus.. insanatosire grabnica!

 5. annabella spune:

  uite ceva interesant si ironic despre iubire&corazon ca tot se apropie Valentine’s Day:))

  http://zamfy-blog.blogspot.com/2010/04/despre-iubire-si-ponei-roz-care-fac-sex_8772.html

  Apropo, mai faceti la Sinteza Zilei o sueta de Valentines precum cea (foarte reusita) de anul trecut?

  Numai bine,

  Anna.

 6. Regretabil dar improvizatia va face artisti deoseiti, asa cum sunteti pentru noi! Bravo!

 7. Alice A. spune:

  Da, probabil si de asta, isi merita odihna dupa toata munca depusa pentru “In puii mei”. Oricum noi il asteptam sa ne mai scrie.

  Pupici:*

 8. lori spune:

  ne este dor de tineeeeeeeeee!!
  mai posteazaaa.:(

 9. Gigi spune:

  Cea mai tare intamplare pe tot anul si la cat mai multe in viitor :) )))))

 10. Gramusteanul spune:

  Iubitul meu Mihai Bendeac, urmator al lui Tomitza, daca tot l-ai descopeit sau redescoperit pe Dumnezeu, te inivit sa vizualizei blogul meu…gramusteanul.blogspot.com….. al unui om care de doua luni incoace l-a redescoperit pe Dumnezeu si traieste zilnic binefacerile sau binecuvantarile sale…. Am gresit mult in viata mea…si am gresit din cauza ca am pus FEMEIA ca prim obiect al divinatiei mele… Acum am ales ca Dumnezeu sa fie primul in divinatia mea…eu si cu familia mea restransa – mama, tata, sora, cumnat, nepoti si eu – in planul doi, iar femeia din apropierea mea in planul trei… Mihai…vreau sa iti spun ca, de doua luni, de cand am ales asa, tot ce se intampla in preajma mea este minunat…, daca vrei sa experimentezi cu mine, un aroman de-al lui nea Tomitza, astept sa ma suni la 0727951552….

 11. Diana Ghetu spune:

  @ Alice A. Bine, poate e vorba si de oboseala si de presiunea ultimelor evenimente.Plus ca are de sustinut si acest turneu si se mai intampla si “frumuseti” ca aceea de la Galati, minunatul meu Galati si al altor fani nevinovati ce au urmarit intreaga scena descrisa in postul lui Mihai. Cand va reincepe In puii mei vom vedea daca se aseaza lucrurile sau schimbarea e reala si nu numai un lucru de moment.

 12. BoGDaN spune:

  Ai scris ditamai postul sa ne spui cum te-ai speriat tu de un pusti cu probleme psihice?

 13. Sidonia spune:

  Nu te poti pune cu cei instabili psihic_ai stiut cum sa procedezi si nu s-a intamplat nimic grav,asta e bine .Imi imaginez prin ce ai trecum m-am inspaimantat numai cand am citit postarea ta. Sa continui cu ce faci pentru ca o faci foarte bine si tu stii asta ! Felicitari ! :*

 14. Alice A. spune:

  Diana Ghetu are foarte mare dreptate, s-a intamplat ceva cu tine ca numai esti tu acela pe care il stiam. Ce s-a intamplat cu tine? De ce te-ai schimbat?. Se simte, se vede ca numai esti tu acel Mihai Bendeac pe care il stiam acum cateva luni.
  Pupici:*

 15. Terapia Bowen spune:

  Trebuie sa ne schimbam mentalitatea si atunci, nu vor mai aparea asemenea accidente.

 16. adina spune:

  Mi se pare ca vrei sa ne epatezi facand un adevarat talmes balmes in legatura cu un incident care da,are un carcter inedit insa nu vad de ce te-ai intins la a face afirmatii de genul- ultimul spectacol din viata mea! E pentru rating sau ceva? :)

 17. Marina spune:

  Mihai nu stii cat de rau imi pare. Si eu sunt din Galati. Am fost acolo. Ma simt oribil ca tocmai in orasul meu s-a intamplat asta…Sincer: imi cer scuze din partea tuturor. Te mai asteptam in Galati sa-ti demonstram ca nu toti suntem asa. Dar te felicit la inceput chiar nu mi-am dat seama de ce se petrecea acolo ! :( (

 18. Alice A. spune:

  De fapt nu te urasc in adevaratul sens al cuvantului, urasc faptul ca nu am vazut piesa si nu te-am intalnit. Deci acm pe bune trebuie macar anu asta sa veniti inca odata la Bacau sa vedem si noi piesa, nu? Suntem cumva discriminati?
  TE PUP , TE IUBESC SI TE RESPECT :*

 19. Sorin spune:

  Nenea Bendeac stai linistit zecile de amenintari pe care le primesti zilnic sunt din partea lui Naomi :) ) Ea/El tia pus gand rau si nu se lasa pana ce nu suje din sangele tau . in rest Vangelie e ocupat cu curatenia de primavara , (vopsit copaci si fluturasi). Jiji e cu Virgil la adus gazon ptr ghencea si pentru oite de la Strasburg. Fernando are sesiuni de concerte si autografe 26 de ore pe zi .

 20. Diana Ghetu spune:

  Ma uitam prin posturile tale mai vechi, de acum un an.. Parca erai altfel..Mai deschis si mai nu stiu, poate mai copil. Se pare ca in ciuda dorintei tale de a ramane “copil” te-ai maturizat, si inca in ce fel. Posturile recente sunt PREA SERIOASE.. Parca nu mai esti acelasi TU. :( :(

 21. Maria Cosma spune:

  Nu am mai ajuns…la piesa…. ne-am certat! 0)))))) Pe data viitoare!

 22. Radu spune:

  Ba tu esti nebun? Asta zici tu ca e ceva grav ce ai patit? Oare chiar sa fi atat de morcovit in viata de zi cu zi? Mie mi se pare incredibil, si nu o spun cu rautate. Nu zic ca e ceva normal ceea ce ai patit, dar nici sa zici ca ai fost in pericol de moarte…

 23. Alice A. spune:

  Si totusi o sa mai vii la bacau anu asta sa mai tii piesa? TE ROG FRUMOS SA RASPUNZI

 24. Alice A. spune:

  Din cauza galatenilor alora numai vad eu piesa, PAZA AIA E DE CA-CA-T RAU, ala e platit sa fumeze sau sa stea de paza, EU IL BATEAM PE ALA CARE A INTRAT PE SCENA , CE FRATE VREA PUBLICITATE II DADEAM PUBLICITATE. mai sunt nebuni dar nu chiar asa. Sunt foarte nervoasa, CUM SA NU SE TINA???? MIHAIIIII :-w

 25. Alex spune:

  Spune-ne, te rog, Mihai, de ce nu ati mai sustinut piesa de teatru la Suceava. Nu mi se pare normal ca oamenii sa intre in sala, sa se aseze pe scaune si abia atunci sa afle ca piesa nu se mai tine fara vreo explicatie si fara scuzele de rigoare.

 26. delanord spune:

  Cand ai timp sa comentezi si gestul de ieri . (unul dintre platitori)

 27. Darius spune:

  La Suceava de ce n-ati mai jucat?

 28. Maria Cosma spune:

  Te-a cam zdruncinat…te cred…acum insa,hai sa trecem peste asta si vezi ca diseara ai spectacol la Bacau! Vin cu sotul si baietelul nostru -MARE FAN al tau- are 9 ani,te imita grozav de frumos si vrea autograf de la tine!! Sper ca ai sa-i dai! 0))))) Ce?! Credeai ca scriu ca o sa urc pe scena sau il trmit pe barbata-miu de nu??!! Succes diseara!

 29. justin spune:

  misule, ce p…a mea ai facut aseara la suceava? am venit special pt tine, am fost si la iasi si tu imi dai forfeit 3-0 ca pe tg ocna..
  urat din partea ta si a colegilor tai

 30. Anonim spune:

  Abureala, daca e sa se intample ceva, se poate trage foarte usor din sala cu un pistol sau cu mai stiu eu ce.
  Ca a intrat un ratacit pe scena, big deal, prea dramatizati + poti fi atacat oricand pe strada, in mall-uri, etc…

 31. andi spune:

  Am si eu o intrebare. Emisiunea “In puii mei” nu se mai face?

 32. Nu e invatata populatia cu teatrul, adica nu toata, unii sunt invatati altii au de invatat, tranzitia bat-o vina!

 33. filiblox spune:

  Tigani astia merita impuscati pentru ceea ce fac .. nu cred ca fost un Roman . Oricum Mihai Bendeac al 2 – lea cel mai bun actor pe care l-am vazut . Primu e Florin Piersic …

 34. Diana Ghetu spune:

  Vei mai veni la Galati, Mihai? ;;) :-<

 35. mihai spune:

  frate avem nevoie si noi de un semn de viata dela in pui mei cand incepe mai incepe

 36. Ioana spune:

  Avand in vedere situatia tarisoarei noastre scumpe, comentariile la acest articol sunt de prisos….
  Felicitari pt curaj :)

 37. Ema spune:

  Imi pare rau de incident. :|
  Chiar daca nu are legatura cu subiectul, as vrea sa sriu la ce ora e spectacolul in Suceava.

 38. ana spune:

  of dar pe ce lume traiti? ati crescut toti la conac? wow,a venit un nebun spre voi.fara arma..intr-o sala plina…unde paza nu putea fi departe…era o namila sa inteleg? Dolph Lundgren cu al sau colier de urechi…sau?
  sunt de acord ca nu a fost agreabil,mi s-a intamplat si mie sa fiu abordata de indivizi foarte ciudati…dar ma rog..nu am plans si nu am facut pe mine.
  atata caz pt un amarat,care pun pariu ca nu are cazier pt fapte de violenta etc.
  noroc ca nu a navalit Tonciu pe scena,ca se lasa cu doliu.
  Bendeac,esti un om talentat,placut si istet.dar nu esti barbat.numai bine

 39. Gaby spune:

  Mi se pare ca incidentul acesta a fost redat intr-o maniera exacerbata. Intr-adevar este anormal sa se intample astfel de lucruri, dar sa fim seriosi, nu este vorba despre un caz singular, in State sunt vedete care se confrunta cu amenintari cu moartea si cu numerosi “stalker-i”, asta nu inseamna ca se plang in ditamai post-ul, mai ales ca nici nu incape comparatie intre situatia de aici si cea de acolo.

 40. Alice A. spune:

  Vor fi la fel de inteligenti* ( emotiile :D )
  Pupici:*

 41. Madalina spune:

  Te-am urmarit pe youtube cand il imitai pe Perversu de pe Tg. Ocna…
  Urmaresc Nora pentru mama si mi-ar placea foarte mult ca 1 data macar 1 data sa o imiti pe Gabriela si pe concurenti, acum se cearta pe piftie, ca a fost numai cu grasime in loc de carne pentru o parte din fete, pe papanasi, pe adidasi, pe cercei, unele fete iau haine+accesorii de la celelalte fara sa ceara voie, pe bautura, pe baieti.
  Crezi ca ai putea sa faci asa ceva?? (Emisiunea are rating mare, ce zici?)

 42. Vladina spune:

  Rusine organizatorilor !!Sunt convinsa ca au incasat bani destui …asa asigura siguranta actorilor si a publicului??Auzi acolo …”paznicii erau la tigara” …mi-e sila …

 43. hopsieu spune:

  Mult zgomot pentru nimic!
  Ori suntem artisti, ori nu mai suntem…!

 44. G.Claudiu spune:

  Mihai Am si eu o intrebare cand va incepe in puii mei?

 45. Iuliana spune:

  Imi pare tare rau de spaima de care ati avut parte.Suna trist,si devine din ce in ce mai agonizant.Succes in restul turneului.Imi imaginez ca iti e destul de dificil sa te redresezi dupa un asemenea incident,care iti provoaca anumite stari.Tine-te tare,te fanii care umplu salile te sustin,pe tine si colegii tai.
  Te asteptam..

 46. vio spune:

  de rasul plansului. o fi consumat etnobotanice

 47. Cristian Pop spune:

  mai sus am scris gresit, vroiam sa zic :”sa tai capul intrusului”

 48. Cristian Pop spune:

  Aici iti raspunde “perversul” pe care il interpretezi: “A fost o facatura ca doar s’a jucat la teatru”. Stii tu episodul cand dadea “perversul” bacu’.
  Dincolo de “gluma”, bine ca esti bine…
  Interpreteaza si u roluri in care esti ninja, poate ai si o katana, sa stai capul intrusului…
  Pa pa!

 49. roxana spune:

  Mihai ma intristez la gandul ca te-ai speriat de un nebun care a aparut pe scena si va pus in dificultate toata echipa. Din fericire nu a fost nimic grav,desi se putea intampla orice,dar sa nu uiti ca sunt oameni care te asteapta cu drag in orasul Galati,oameni care adora cum jucati teatru,nu uita ca noi te mai asteptam si imi pare rau inca odata pentru amintirea lasata

 50. TwiX spune:

  si bunicul meu l-a intalnit pe Dumnezeu…la propriu… :(

 51. Glappy spune:

  Romania,țara tuturor posibilităților

 52. Diana Ghetu spune:

  Problema e ca asa ceva se poate intampla oriunde si sincer da, e o rusine ca s-a intamplat aici. E totusi greu pentru marea majoritate , ma refer la persoanele care au venit pentru spectacol si pentru cei 3 actori, sa conceapa ca exista posibilitatea, ca din cauza acestui eveniment sa fie privati de alte viitoare spectacole. Eu una consider ca piesa a fost o reusita in ciuda intamplarii si ca actorii s-au depasit pe ei insisi ducand-o la capat. Sper ca de asemenea vor depasi si momentul neplacut, ca se vor gandi la noi, la cei ca mine , care pretuiesc si admira arta si teatrul si mai cu seama care nutresc sentimente deosebite fata de persoana si munca lor. Oricum ar fi, Mihai iti doresc tot binele din lume si ma bucur ca am avut ocazia sa te urmaresc “live” poate pentru ultima data in Galati. :)
  Pupici, Diana

 53. Gynan spune:

  Ohh..cred ca a fost groaznic sa treci prin clipele alea :( .Totusi e bine ca piesa s.a terminat asa cum trebuia! Multa bafta in continuare si .. la urmatorul spectacol sa.ti iei paza cu tine!!:D

 54. Oana spune:

  ACelasi nebun care m-a abordat acum o luna de zile in fata teatrului, sub pretextul ca el imi poate gasi linistea spirituala, apropierea de Dumnezeu, toate astea daca il ajut sa mearga la Vlad Vasiliu. Figura lui nu inspira nebunie insa, dupa ce a inceput sa-mi insire tot felul de fraze legate de faptul ca noi, oamenii nu stim sa fim spontani si ca actorii nu mai sunt tratati la adevarata lor valoare, si ca trebuie sa mearga la director, am spus clar ca e ceva in neregula cu el. Dupa minute bune de conversat cu el (am vrut sa arat ca pot purta o discutie civilizata cu oricine), i-am explicat ca domnul director ma cunoaste si nu am cu ce sa-l ajut, nemotivand cu adevarat pentru ce “Dumnezeu” voia sa ajunga acolo. Lasandu-l dezamagit, mi-am continuat drumul meu si dupa ce am dat un telefon am aflat ca de fapt este doar un nebun in cautare de promovare, cu fantezii teatral-religioase . . . So, Mihai, ai avut norocul de a intalni un personaj, de acum celebru, al orasului meu natal. Succes pe viitor!

 55. Sallluuttt spune:

  off…sunt din Galati si chiar am vrut sa vin la spectacol dar nu am putut din motive personale si acum imi pare si mai rau ca nu am fost. Ce Nebun!! sa intre asa direct pe scena?…o fi el un fan disperat probabil dar nici chiar asa. Sper sa nuti schimbi parerea despre acest oras. dar spuneai si ceva de o petrecere. Ce petrecere??? ca nu neai mai zis

 56. Alice A. spune:

  Conteaza ca esti bine. Si aia care tot atat sa dau viteji ( ca dupa razboi atunci apar eroii) daca erati voi acolo eu cred ca reactionati mai rau. Si nu este normal ca cineva sa intre pe scena in timp ce se joaca , dar traim in Romania si asta este. Dupa cum s-a zis ca cei de la paza erau la tigara…. chiar numai trebuie explicatii. Mihai daca s-a intamplat la Galati acest eveniment, asta nu inseamna ca si in celelalte orase va fi la fel. Daca si la Bacau va fi la fel de inteligenti paznicii inseamna ca eu pot sa te fur ;;)? :D .

  Te pup, Te iubeeessccc si Te respect !

 57. hadrianus spune:

  Am fost si eu martor la scena asta si o buna parte din restul spectacolului am avut o senzatie de neliniste mai ales ca eram impreuna cu cineva la care tin mult.A fost ciudat dar datorita actorilor extraordinari am reusit sa trecem peste asta.Tot ce pot spera este ca Bendeac, Diana si Emanuel Parvu sa uite acest incident care nu face cinste Teatrului Dramatic si Galatiului.
  Nu cred ca un director de teatru nu poate interzice accesul unei persoane despre care stie ca are probleme psihice indiferent cate bilete cumpara.

 58. acush tre’ sa ajungi si la IASI ai grija ca aici sunt cei mai multi nebenuni:))

 59. Teodor spune:

  Trebuie sa-l chemi pe Bute invitat la In puii mei sa te invete niste miscari.

 60. Ruxandra spune:

  Ingrozitor!!! Dar, s-ar fi putut intampla si mai rau. Bine ca in final totul a decurs normal pentru publicul care va iubeste. Bafta multa in continuare si fara incidente neplacute!
  Te pup, te iubesc si te respect!

 61. mihaela spune:

  Mishu,imi pare rau ca a trebuit sa treci prin astfel de clipe!! Cred ca a fost un moment groaznic! Iti doresc succes mai departe..

 62. gherghe catalina spune:

  imi pare foarte rau pt nefericitul eveniment desi cred ca parerile de rau si scuzele nu va pot face sa uitati acele clipe de teama.eu una am fost foarte fericita ca te-am intalnit,am facut poze,am luat autograf si sper k o sa mai vii in Galati.felicitari pentru piesa,esti un actor foarte bun,multa bafta pe viitor si cat mai putine evenimente neplacute.multi pupici

 63. Balan Lucia spune:

  Cred ca a fost groaznic,nu se poate trai in Romania fara sa fii in pericol.P.S in Ploiesti cand mai aveti spectacol?rog raspuns este ffff important………sa stiu,multumiri.

 64. TwiX spune:

  offf:( imi pare rau ca ati trecut prin asa clipe…in celelalte orase va fi bine.oamenii sunt calzi si primitori.si o stii… a fost o intamplare nefericita.asta nu inseamna ca se intampla mereu ca acum.sa aveti grija de voi.succes,din Franta! va pup,maestre! :”>Adaugă un comentariu

 

Anunţă-mă despre viitoarele comentarii

 

 

Copyright © 2008-2012 Mihai Bendeac.Ro Toate drepturile rezervate. Administrat si intretinut de: Oversize