Interludiu intre posturi pentru anunturi importante

Pana sa postez din nou, va anunt ca la “Doctori de femei” (de duminica, 8 mai) s-au terminat biletele. Mai puteti gasi cateva pe vreaubilet.ro si, cateva, la casa de bilete a Palatului Copiilor.

Marti sustinem ultima reprezentatie cu “Crima la Howard Johnson”. :( Bilete AICI sau AICISA ori pe VreauBilet.ro

Totodata, tin sa-i anunt pe cei care vor sa vina la show-ul din Cafe Deko despre urmatoarele cinci aspecte: 1. Este interzis minorilor (intra in sala doar persoanele peste 18 ani). 2. Inregistrarea spectacolului pe orice format este strict interzisa (de exemplu, dar fara sa se rezume, la telefoane mobile, aparate foto, camere de filmat, aparatura de inregistrare audio). 3. Pentru rezervari si informatii suplimentare, apasati AICI. 4. Ii multumesc lui Catalin Bordea, cel care va face primul Roast din Romania. 5. Vor fi doua reprezentatii: duminica si miercuri. Cine vrea sa participe, ar trebui sa prinda locuri intr-una din aceste doua seri.

In alta ordine de idei, las TV-ul deoparte pentru cateva luni dar, in toamna, veti avea o surpriza!

VA PUP, VA IUBESC si VA RESPECT!

8 Comentarii

 1. bianca spune:

  de ce trebuie sa locuiesc in nord ??:-l imi e ciuda c-o sa ratez un asemeanea spectacol, sper ca in viitor sa vii si pe-aici, la Baia Mare…sau macar mai des la Cluj :D

 2. mihaela spune:

  Mihai,citesti comentariile de pe blog? Te intreb,asta deoarece,ti-am scris de multe ori pe blog,ti-am trimis maillu-ri,dar nu am primit nici un raspuns! Te vei duce la concertul Shakirei??

 3. mihaela spune:

  Mihai,te vei duce la concertul shakirei?
  vreau sa te intreb ceva:Tu citesti comentariile de pe blog?? Te intreb asta,deoarece ti-am scris de multe ori,pe blog,ti-am trimis maillu-ri,dar nu am primit nici un raspuns!!!

 4. mihaela spune:

  Despre ce surpriza vorbesti? sunt foarte nerabdatoare sa aflu despre ce este vorba….Te pup

 5. catalina spune:

  de ce este interzis minorilor??tu stii de cand astept sa vin la shouw-ul asta???? adica doar pt ca am 17 ani nu am voie sa iti vad reprezentatia? ce pacat:( sunt extrem de dezamagita

 6. Gramusteanul spune:

  Bravo OMULE! Stiam eu ca nu renunti atat de usor si de repede la TV. Nu de alta, dar gandeste-te ca si nea Tomita s-a lovit de multe imbarligaturi politice comuniste si tot nu a renuntat.
  Respect MAN!

 7. TwiX spune:

  we will miss you… bafta la Cafe Deko! :*

 8. tudor spune:

  Din toamna tot pe Antena1 sau ai incheiat colaborarea cu Antena?Adaugă un comentariu

 

Anunţă-mă despre viitoarele comentarii

 

 

Copyright © 2008-2012 Mihai Bendeac.Ro Toate drepturile rezervate. Administrat si intretinut de: Oversize