Gabriel Cotabita & Mihai Bendeac

duminică, 20 noiembrie, 2011
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (25 vot(uri), media: 4,32 din 5)

Tags: ,

8 Comentarii

 1. cosmin spune:

  uite ceva bun cu fernando uitel ce melodie canta si cum face din picioare in timp ce el canta =)) http://www.youtube.com/watch?v=T4dLvNFnZtU&feature=related ar fii frumos sa apara asta :D … o zi placuta si spor cu emisiunea cat mai departe !!!

 2. pensionarul spune:

  In multe scenete BENDEAC & co. sunt ridicoli. La inceputul reprezentatiilor emisiunea lui Bendeac era mai placuta .

 3. david spune:

  Felicitari Mihai, esti exceptional prin tot ceea ce realizezi.
  Revad de cateva ori toate emisiunile tale, iar dupa fiecare vizionare am reactia fireasca de recompensare a valorilor artistice APLAUZE !!!
  Iti doresc sa ai foarte, foarte multe impliniri in viata si profesional !
  Inca o data APLAUZE !!!

 4. Monica spune:

  Sunteti cei mai buni !

 5. VegetaMirel spune:

  Salut,Mihai Bendeac!

  Cred ca asta te-ar putea ajuta pt un personaj nou..Se numeste Flore Martzolea

  http://www.youtube.com/watch?v=emq01DD-NBU&feature=autoplay&list=ULeCVURrjFAJc&lf=mfu_in_order&playnext=1

 6. Radu Alexandru spune:

  Bendeac e bun. Uitaţi ce zice: “Un studiu de piață relevă că persoanelor vârstnice (peste 65) le displace Bendeac. Și mie îmi displace când văd generația lor pe înregistrările din 90′ și 91′ aruncând cu flori și aplaudând minerii veniți să ne bată intelectualii și să ne întoarcă în Evul Mediu. Deci, URAAAAA!”

  Băiat subtil Bendeac ăsta. Cum a sugerat el fin că seniorii nu-l înghit din cauza unui deficit moral cauzat de comunism, dragoste faţă de mineri, ura inteletualilor şi mentalitate regresivă. Sigur n-are legătură cu faptul că toată emisiunea aia el imită reduşi mintal în acorduri de manele şi are la fel de multe glume ca păr. Trebuie să fii comunist jegos ca să nu-ţi placă aşa ceva!

  Şi ce mi-e ciudă e că, peste 40 de ani, un cetăţean la fel de prost ca Bendeac o să îmi zică mie că mă dispreţuieşte că a văzut el în înregistrări cum generaţia mea râdea la Bendeac şi nu se spăla pe dinţi.

 7. Messiah spune:

  Apropo de ceva care nu tine de acest articol… Imi place la nebunie In Puii Mei… Dar chiar si asa daca voi copiatzi anumite Caractere, Personaje din alte filme va rog mult sa le faceti mai REALE… EX: Alea 2 In Sanii GOI Alba Cu Neagra ( Bubbles DeVere & Desiree) … Care sunt luate din Little Britain in USA … Macar sa le copiatzi perfect ca sunt mult mai hazlii daca le facetzi mai reale … Si sub peruca Cateva fire de par Ala Basescu … Sunt Fan si Little Britain so … Mai luatzi de acolo si pe Andy care este in scaunul cu rotile si pe Vicky Pollard …

 8. alexei86 spune:

  http://www.youtube.com/watch?v=rsxFlP8-y6Q
  Uite Mihai, unul bun de imitat. Cred ca o sa faci capodopera din asta :) .Adaugă un comentariu

 

Anunţă-mă despre viitoarele comentarii

 

 

Copyright © 2008-2012 Mihai Bendeac.Ro Toate drepturile rezervate. Administrat si intretinut de: Oversize