Femei pe Facebook

1. FEMEIA ”TOP-MODEL CU DE-A SILA” – Nu i-a cerut nimeni asta. Nu a fost angajata ca manechin. A mai mers, uneori, poate (dar nu neaparat), ca hostess. Dar insista ca zi de zi, orice-ar fi, ea sa-si transforme FaceBook-ul si Instagram-ul intr-un adevarat blog de moda. Pe sistemul ”asta am imbracat azi”, ”asa m-am imbracat la sala”, ”tenisii astia i-am combinat cu bratara asta azi la terasa” etc.

2. FEMEIA ”CITAT” – Ea citeaza, dar nu citeste. Orice rahat de poza in care o arde sexy trebuie sa fie musai insotita de o vorba de duh, o cimilitura, ceva profund..

3. FEMEIA ”INDIGO” – Are cate 20-30-40 de poze din aceeasi categorie de incadratura, dar din zile diferite si haine diferite.

4. FEMEIA ”INVIDIATA” – Se plange ori de cate ori are ocazia cum o mananca alte proaste de cur, evident ”pe la spate”, cum e ea invidiata, barfita, atacata.

5. FEMEIA ”PRECAUTA” – Isi tine profilul ”privat”. Doar cine binevoieste ea a vrea sa i-l vada, il va vedea. De ce? Sunt multi mitocani, iar ea este o zana.

6. FEMEIA ”BALAST” – Are fotografii cu prietene mai urate decat ea. Aceste prietene sunt balastul necesar pentru ca EA sa ”rasara si straluce”.

7. FEMEIA ”PORNO” – Nu ma va convinge nimeni ca exista cel putin o femeie care, atunci cand face un selfie alaturi de o alta fata avand obrajii lipiti una de alta sau chiar buzele foarte apropiata, nu stie la ce se gandeste instantaneu orice barbat…. Sa lasam ipocrizia de doi lei…

8. FEMEIA EMO – Viata e un lung sir de postari cu piese lacrimogene, citate despre durere si fotografii demoralizatoare cu o ”ea” plecand, cu un ”el” bocind etc. Evident, sursa tristetii cutremuratoare a acestor domnisoare este, mereu, amorul (ghebos), neimplinirea in ”dragoste”. Caci doar nu, macar uneori, vreun motiv care sa aiba legatura cu ceva ce necesita si creierul (incalzire globala, razboaie, ideea de infinit etc)

9. FEMEIA ”VEDETA” – Fiind tara cu cel mai mare numar de vedete pe cap de locuitor, poti gasi sute de toante care au aparut, chiar si fugitiv, la televizor, prin cine stie ce context si care, in permanenta, dezmint articole de ”presa”, pun lucrurile la punct in legatura cu situatia lor ”sentimentala” sau chiar se adreseaza ”publicului” in maniera unor vedete veritabile: ”Heeeiii!! Asta e pentru VOI !!!” (”Voi” insemnand fanii sau ceva..)

10. IULIA ALBU. ;P

O ZI FAINA!

Un Comentariu

  1. Iulia spune:

    Nu pot să cred că nu este niciun comentariu la acest post! Am să încep eu prin a spune că ai dreptate! Mai lipsește însă o categorie pe care, nu știu cum să o denumesc, dar aici se găsesc femei care încearcă să posteze ceva inteligent, o întâmplare din viața lor urmată de un sfat de tot rahatul și în final cad în penibil ajungând să-si șteargă singure postările în urma comentariilor! ;) scrie mai des, scrii bine, mă amuză postările tale!Adaugă un comentariu

 

Anunţă-mă despre viitoarele comentarii

 

 

Copyright © 2008-2012 Mihai Bendeac.Ro Toate drepturile rezervate. Administrat si intretinut de: Oversize